وزير اسبق آموزش و پرورش در کرمان گفت: با توجه به سخنان و تاکيدات مقام معظم رهبري در رابطه با دانشگاه فرهنگيان و اهميت آن؛ چرا دانشگاهي که ظرفين ۲۵ هزار نفر را دارد؛ در حال حاضر تنها۴۰۰۰ نفر را پذيرش ميکند، اگر به همين منوال ادامه پيدا کند فتيله دانشگاه فرهنگيان پايين کشيده خواهد شد.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
آرمان کرمان ؛ حميد رضا حاجي بابايي، وزير سابق آموزش و پرورش شب گذشته در همايش ميثاق فرهنگيان با ولايت که در خانهٔ شهر کرمان برگزار شد، به نظام قانون خدمات کشوري و طرح رتبه بندي معلمان اشاره کرد و گفت: در زمان وزارت من هر چه نظام قانون خدمات کشوري امتياز داشت به معلم داد و تمام شد و چيز ديگري نبود.
وي افزود: پس از تصويب نظام رتبه بندي معلمان نيز، عدهاي به اين قانون حمله کردند و گفتند که همهٔ معلمان بايد مقاله و کتاب بنويسند؛ اما اين مطلب درست نيست، تمامي افرادي که عضو هيات علمي مربي هستند و هيچ مقالهاي هم نميخواهد و کساني که تمايل دارند استاديار شوند همان روشهاي تدرييس خود را به صورت مقاله در آمورند و ارائه دهند.
حاجي بابايي با اشاره به اينکه در سال ۹۱ حقوق معلمان ۳۵ درصد افزايش پيدا کرد، بيان داشت: اين افزايش حقوق در حالي است که در سال ۹۳ با توجه به افزايش درآمدها تنها ۱۰ درصد به حقوق معلمان اضافه شد.
وزير سابق آموزش و پرورش بيان داشت: در چهار سالي که بنده وزير آموزش و پرورش بودم؛ يک بار هم از کمبود بودجه در کميسيون آموزس مجلس سخن نگفتم، در عيد سال ۹۲ نيز تمام پاداش پايان خدمت معلمان به مبلغ يک هزار و دويست ميليارد تومان پرداخت شد و يک ريال هم براي دولت بعد باقي نماند.
وي افزود: در استان کرمان ۱۰۰۰ معلم پيماني، حق التدريس با حقوق بين ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان و با بدترين توهينها و رفتارها که به آنان شده بود، استخدام رسمي شدند.
اين فعال سياسي ادامه داد: ۲۰ سال زحمت کشيديم تا در آموزش و پرورش ميانگين ۳۳ نفر دانش آموز به ازاي هر معلم را به ۵/۲۲ نفر رسانديم؛ اما در همين دوسال اخير اين ميانگين به ۲۷ نفر رسيده است.
وزير سابق آموزش و پرورش با انتقاد از برخي سخنان گفت: چرا ميگويند در دولت قبل کاري صورت نگرفته است؛ در طي چهار سال دوره وزارت بنده ميانگين حقوق معلمان ۷/۲ برابر اضافه شد.
وي با اشاره به اينکه در همين امسال ۲۰ هزار نفر يواشکي وارد آموزش و پرورش شدهاند، بيان داشت: با اين اوصاف سه سال ديگر ۱۰۰ هزار نفر جلوي مجلس جمع خواهند شد تا استخدام شوند؛ جوابگوي اين مسائل کيست.
وزير سابق آموزش و پرورش با تاکيد بر اينکه يک معلم نبايد يک روز هم جلوي مجلس بيايد و عزتش را بشکند، بيان داشت: معلم بايد از روز اول که استخدام شد به سر کلاس برود و به هيچ کس مراجعه نکند.
حاجي بابايي خاطرنشان کرد: تمام کشورهاي دنيا در حال تربيت معلم هستند.
وي افزود: با توجه به سخنان و تاکيدات مقام معظم رهبري در رابطه با دانشگاه فرهنگيان و اهميت آن؛ چرا دانشگاهي که ظرفين ۲۵ هزار نفر را دارد؛ در حال حاضر تنها چهار هزار نفر را پذيرش ميکند، اگر به همين منوال ادامه پيدا کند فتيلهٔ دانشگاه فرهنگيان پايين کشيده خواهد شد.
وزير سابق آموزش و پرورش در رابطه با اعدام شيخ نمر نيز گفت: اگر امروزه آل سعود به خشم آمده و اين عصبانيت خود را با اعدام آيت الله نمر نشان ميدهند، حاصل تمدن جديد اروپايي هاست.
وي با اشاره به اينکه بيداري اسلامي در دنيا در حال گسترش است، بيان کرد: نفوذ در سخنان مستشرقي است که ميخواهد قرآن کريم را تحريف کند.
حاجي بابايي تاکيد کرد: چه رخ داده است و چه شده است، افرادي که ۲۰ سال پشت سر امام راحل نماز ميخواندند امروزه سخناني ميگويند که با آرمانهاي امام مطابقت ندارد.
وزير سابق آموزش و پرورش افزود: استشراق امروز و نفوذ يعني اينکه حرف اوباما را از زبان کساني نشنويم که باور نداريم؛ گاهي افرادي نفوذ را تمدن، روشن فکري و… ميدانند؛ اين از ويژگيهاي نفوذ است که افراد متوجه نميشوند که دچار اين مسئله شدهاند و تغيير کردهاند.
اين فعال سياسي تاکيد کرد: نفوذ در گزر زمان بسيار ريزتر ميشود.
وزير سابق آموزش و پرورش در تبيين نفوذ بيان داشت: نفوذ يعني اينکه يک روحاني به نام اسلام؛ اسلام را خلاف تفسير کند، نفوذ يعني اينکه يک نفر همان حرفي را بزند که آمريکا ميخواهد در ايران زده شود.
اين فعال سياسي ادامه داد: کساني هستند که به راحتي امام و اسلام و قرآن را تفسير ميکنند و به راحتي ميگويند براي خوردن يک لقمه نان مطيع آمريکا باشيم، تفسير غلطي دارند.
حاجي بابايي به نفوذهاي جديد اشاره کرد و گفت: نفوذ جديد در خانواده هاست؛ که خانوادهها را ريشه کن کرده است؛ در کشور اگر به کسي زياد نگاه کردي و پشت سرش نماز خواندي؛ آن فرد هم حرف هاي امروزي ميزند که با حرف امام جور در نميآيد.
وي در رابطه با انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري نيز گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده اند که مجلسي را در انتظار دارند که قرار نباشد مدام تذکر داده و دغدغه داشته باشند.
حاجي بابايي با اشاره به اينکه، ملت ايران بايد نمايندهاي را انتخاب کنند که معيارهاي مورد تاکيد رهبري را داشته باشد؛ بيان کرد: تاکيدات مقام معظم رهبري بر مسئلهٔ انتخابات به اين دليل است که برگزاري انتخابات نظام جمهوري اسلامي ايران را محکمتر ميکند.
وزير سابق آموزش و پرورش اذعان داشت: برگزاري انتخابات و انتخاب نمايندگان خوب؛ مشکلات سياسي و اقتصادي کشور را رفع خواهد کرد.
وي با اشاره به اينکه علم و تزکيه براي اينکه مورد قبول واقع شود بايد تبديل به بصيرت شود، گفت: در صورتي که علم و تزکيه به بصيرت تبديل شوند براي ما ثمر بخش خواهند بود.
وزير سابق آموزش و پرورش افزود: اگر فردي ۵۰۰ کتاب هم بنويسد اما بصيرت پيدا نکند از لابه لاي اين ۵۰۰ کتاب به خدا نخواهد رسيد.
حاجي بابايي بيان کرد: با ظهور انقلاب اسلامي در ايران دنيا دوقطبي شد، قبل از انقلاب اسلامي دنيا تک قطبياي وجود داشت که در دو محور قدرت و سياست در حال حرکت بود؛ يعني شوروي و آمريکا دو قطب نبودند، دو قطبي که از نظر تفکر انساني و ارزشهاي الهي و اخلاقي مخالف يکديگر نبودند و هر دو در تعريف يک مسير را طي ميکردند.
وي با اشاره به اينکه امروزه در دنيا دو قطب تفکري فرهنگي وجود دارد، بيان داشت: يک تفکر با محوريت جمهوري اسلامي ايران است و فتکر ديکر با محوريت آمريکا.
حاجي بابايي در بخش ديگري از سخنان خود با تاکيد بر اينکه جاهليت به معناي بيسوادي نيست، بيان داشت: جاهليت به معناي بيبصيرتي است، جاهليت امروز؛ جاهليتي مدرن است، در زمان ما ديگر دخترها را با شمشير نميکشند، بلکه با اينترنت ميبرند.
وي ادامه داد: جاهليت جديد در دنيا وجود دارد و در حال شکل گيري است؛ جاهليتي که با يک سر آن شيخ نمر را شهيد کردند و با سر ديگر آن مبارزه با قرآن و قرآنسوزي ميکنند.
وزير سابق آموزش و پرورش به فتنهٔ ۸۸ اشاره کرد و گفت: در سال ۸۸ در يک برههٔ زماني ۴۰ ميليون نفر را کوبيدند و اين ۴۰ ميليون ايراني با غيرت به پاي صندوقهاي راي آمدند و راي دادند و اين در تاريخ بيسابقه بود.
وي گفت: در عالم دموکراسي حضور بالاي ۸۰ درصدي مردم پاي صندوقهاي راي، يعني اقتدار يک کشور، يعني اين کشور با اقتدارترين کشور دنياست و ميگويند به اين کشور کاري نداشته باشيد چون از حمايت بالاي مردمش برخوردار است.